JumboWash
Mosson kényelmesen és olcsón!

Mi az M. Petrolnál nagy hangsúlyt fektetünk a környezettudatosságra, emiatt a töltőállomásaink a legmodernebb mosókkal vannak felszerelve, így csekély mennyiségű vízfelhasználással, tiszta és rendezett körülmények között kifogástalanul tisztíthatod le autód a barátságos kialakítású autómosó szigeteink egyikében. JumboWash mosóink  listáját megtalálod a töltőállomás-keresőben.

A tökéletesen tiszta autó receptje

1. Bogároldás

Szórd be a rovarral szennyezett felületet. A mosópisztoly végét tartsd 20 centiméter távolságra az autótól.

2. Aktívhab

Egyszerre gyengéd és különlegesen hatékony! Segít feloldani az erős szennyeződéseket a karosszériáról. Hatóanyagainak köszönhetően tökéletesen előkészíti a járművet a magasnyomású mosáshoz. Tartsd 40 cm távolságra a fúvókát az autótól és vidd fel a habot a teljes felületére.

3. Magasnyomású mosás

A nagynyomású sugár, a forró víz és az intenzív tisztítószer kombinációja a legfestékkímélőbb tisztítási módszer járműved számára. Kezdd a jármű tisztítását óvatosan felülről lefelé 10 cm fúvókatávolsággal. Haladj át az autó teljes felületén.

4. Öblítés

Az ozmózis szűrt, ásványianyagmentes hidegvízzel történő öblítés garantálja a foltmentes száradást. Alaposan öblítsd le a vegyszert és a szennyeződést az egész karosszériáról, különös tekintettel az ablakok, ajtók és a csomagtartó keretére. A fúvóka végét tartsd 30 cm távolságban a járműtől.

5. Forró viaszos ápolás

Rendszeres forró viaszos lezárás a csúcsfényességért. A forró viasz programmal öblítsd le a járművet felülről, kb. 40 cm távolságból kiindulva, majd a viaszfoltok elkerülése érdekében alaposan öblítsd át a járművet a fényesítő öblítés programmal.

6. Fényesítő öblítés

Szárítást segítő, vízlepergető, illetve önfényező hatású + reverz ozmózissal megszűrt víz, azzal a céllal, hogy a spontán száradást követően foltmentes legyen a felület.  Öblítés után a jármű felületén törölgetés nélkül, cseppmentes száradás érhető el.

  • Autómosóinkban 100 és 200 forint értékű érmével, bankkártyával vagy autómosó ügyfélkártyával fizethetsz.
  • Az autómosó ügyfélkártyáról kérjük érdeklődj a töltőállomás személyzeténél.
  • Kérjük, hogy autómosás közben tartsd be a biztonsági előírásokat!

Szolgáltatásaink

Autómosóinkban korszerű technológiával, karcolás nélkül tudod csillogó-villogóvá varázsolni kocsidat, hogy úgy ápolhasd, ahogy neked tetszik.

Tudj meg többet

Nem csak az autó külseje fontos, hanem a belső tisztasága is. Töltőállomásainkon nagy teljesítményű porszívókat és kárpittisztító automatákat működtetünk, amellyel a takarítás egyszerű és gyors.

Tudj meg többet

Amikor azt mondjuk, hogy garantált minőségű üzemanyag, akkor azt komolyan is gondoljuk. Arra törekszünk, hogy minden alkalommal minőségi vásárlói élményt nyújtsunk.

Tudj meg többet

Gyors megálló egy kávéra és szendvicsre reggel? Finom hotdog egy hosszú út után? Jól megérdemelt nasi egy rohanó munkanap végén? Térj be hozzánk szeretettel várunk!

Tudj meg többet

A gumiabroncsok folyamatosan veszítenek nyomásukból. Töltőállomásink szervizszigetein te is ellenőrizheted az abroncsnyomást és ezzel üzemanyagot is spórolhatsz!

Tudj meg többet
M.Petrol

Az elefántos benzinkút!

Töltőállomásainkon elfogadott üzemanyagkártyák

.
.
.
.
.
.