Néhány szó az M.Petrol töltőállomás hálózatról

Dinamikusan bővülő M.Petrol hálózatunk jelenleg 50 töltőállomással van jelen a magyar üzemanyag piacon.

A prémium minőségű üzemanyagtól a kiváló önkiszolgáló autómosókig az M.Petrol mára megbízható névvé vált az üzemanyag kereskedelmi hálózatok között.  Célunk olyan üzemanyagot nyújtani számodra, melyet mi is szívesen töltenénk kedvenc autónkba.

Megbízható minőségű üzemanyag kínálatunk

Mi az M.Petrolnál elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az elérhető legmagasabb minőségű üzemanyagot kínáljuk vásárlóink számára. Üzemanyagainkat kizárólag megbízható hazai és európai forrásokból szerezzük be és az optimális teljesítmény és üzemanyag-takarékosság érdekében prémium minőségű adalékanyagokkal adalékoljuk.

Töltőállomásainkon elfogadunk készpénzt, bankkártyát, DKV, EW, UTA és SHELL üzemanyagkártyát, így gyorsan és kényelmesen fizethetsz az üzemanyagért.

JumboWash önkiszolgáló autómosóink

Korszerű önkiszolgáló berendezésekkel és minőségi vegyszerekkel a JumboWash önkiszolgáló autómosó tökéletes választás a személygépkocsik vagy teherautók kíméletes tisztítására.

Autómosóinkat úgy terveztük, hogy gyors és alapos tisztítást biztosítsanak, ugyanakkor kíméletesek legyenek járműved fényezéséhez. Az autómosást 100 forintos egységekben fizetheted készpénzzel, bankkártyával vagy JumboWash ügyfélkártyával is.

JumboShop üzletek

Naponta több ezer ügyfél látogat töltőállomásainkra, és sokan közülük úgy döntenek, hogy nálunk tartanak pihenőt. Legyen szó akár reggeliről, ízletes hotdogról vagy egy csésze Costa kávéról, frissen sütött péksüteménnyel, JumboShop üzleteinkben számos lehetőséget kínálunk a felfrissülésre.

Costa és Vergnano kávéitalok nagy választékát kínáljuk, a presszótól a láttéig. Minden kávét frissen őrölünk és készítünk a helyszínen, kizárólag a legjobb minőségű kávébabokból. Kollégáink magasan képzettek, jól ismerik a különböző kávéfajtákat, és segítenek megtalálni az ízlésednek megfelelő tökéletes kávét.

M.Petrol

Az elefántos benzinkút!

Aktuális információk