Töltőállomás kezelő és shop eladó

Az M.Petrol töltőállomásokat üzemeltető partnerek útján működtetjük, így a töltőállomáson dolgozó kollégáink üzemeltető partnereink alkalmazásában állnak.

Ha szeretnél része lenni egy dinamikus csapatnak, ahol lehetőséged van fejlődni és elkötelezett kollégákkal együtt dolgozni, ez a lehetőség neked szól.

Csatlakozz hozzánk most és legyél részese összetartó csapatnak!
Töltsd ki a jelentkezési lapot és csatlakozz hozzánk még ma!

Tankautó vezető

Tankautó-vezetőt keresünk Solt +30 km körzetében az M.Petrol töltőállomások üzemanyaggal történő ellátására.

Hosszú távú, biztos munkalehetőséget, valamint megfelelő bérezést és juttatásokat kínálunk egy stabil, megbízható vállalatnál.

Jelentkezz és legyél tagja az M.Petrol csapatnak!
Töltsd ki a jelentkezési lapot és csatlakozz hozzánk még ma!

Szerviz Technikus

Benzinkútjaink folyamatos és zavartalan működését elkötelezett szerviz technikus kollégáink biztosítják, akik az M.Petrol által kerülnek alkalmazásra. Technikusaink gondoskodnak arról, hogy a töltőállomásaink műszaki berendezései mindig kifogástalan állapotban legyenek.

Ha szeretnél egy dinamikus csapat tagja lenni, ahol értékelik a munkádat és biztosítják a fejlődési lehetőséget, akkor várjuk jelentkezésedet!
Töltsd ki a jelentkezési lapot és csatlakozz hozzánk még ma!

Töltőállomás üzemeltető

Az M.Petrol csoport 30 éve van jelen a magyar üzemanyag-kiskereskedelmi piacon. Jelenleg Magyarország legnagyobb magántulajdonú töltőállomás hálózata.

Magyarországon jelenleg közel 50 töltőállomást üzemeltetünk. Folyamatosan bővülő hálózatunk üzemeltetéséhez keressük azokat az elhivatott partnereket, akik számára ugyanúgy elsődleges a minőség és szeretnének velünk együtt növekedni.

Legyél Te is töltőállomás-üzemeltető partnerünk!
Töltsd ki a jelentkezési lapot és csatlakozz hozzánk még ma!

M.Petrol

Az elefántos benzinkút!

Aktuális információk